::..a walk to remember..::

:.konco-konco peminat cik lebah.:

Iklan Best..!!

Saturday, December 17, 2011

our love is not a LIE..


This is MINE...



This is for HIM..

Both are from him..isnt he sweet
LADIES..!!Dont be Jelaous..~

Friday, December 16, 2011

REVIEW BELOG: my milk toof

Yuhuuu...

Terasa nak mengreview belog la pulak
My milk toof ni dah lama aku follow
Cute+Chomel+Creative

Aku salute lah kat tuan punya belog nih..
uollss kena baca cerita dia dari Lardee sehinggalah kemunculan Ickle
Best giler..
Terbaik dari ladang setomberi





The History

When I was young, I placed my baby teeth under my pillow and when i woke up I'd find a shiny new quarter. But whatever happened to those little teeth? Where did they go? Would I ever see them again?

Many years later, a little tooth was standing at my door. It looked familiar. Its name was ickle. Welcome home, my milk toof!

Thursday, December 15, 2011

Gadis seperti aku versi Shila Amzah

Hye there..

Korang mesti penah dengar lagu Lelaki seperti aku by Aliff Satar
Ni yang versi Shila Amzah plak..haha
aku ingatkan parody ke hape..sekali memang lebih kurang official jgk la
Shila siap perform lagi kat Konsert Inspirasi TV3 hari tu

Tp suara Shila mmg terbaik..!!mantop shoott!!
Aku x sangka Shila yg dulu nyanyi lagu Ibu aman kecik2 dulu sekarang boleh setaraf dengan Ning dgn Jac..wallaaaa..
Semua org ada peluang untuk berjaya..kan..kan..

Layaannn video nih..Gadis seperti aku~

video

Wednesday, December 14, 2011

a very sophisticated look


credits to: OH BULAN

Tuesday, December 13, 2011

they are MINE



Blog Widget by LinkWithin