::..a walk to remember..::

:.konco-konco peminat cik lebah.:

Iklan Best..!!

Sunday, August 2, 2009

bila bulan berbicara

ni aku nak story ckit..pasal hari ni..
bese lah..time tgh feeling2x..sedih2 ni kena la share ngn org len..huhu
smlm epi giler aku xnk cite kat korang..
btw smlm ada la cik alien sorang ni ajak aku pg sogo hari ni(setelah semalam sogo ttup sbb rusuhan..bwat penat jek jalan..)
aku xd la mengharap sgt..mesti dia kesian kat aku penat jalan semalam
pas2 pagi td dia kol..da pkul 10 kowt time 2..

cik alien.....:awak da bgun belum?
aku ...........:da bgn lah..(ceett kover suara serak)
cik alien....:suara penat jek(terkantoi aku bru bgn..hak3x)
aku........... :eeii..da bgn lah..
cik alien....:awak,saya rasa xjd lah kita pg Sogo..saya nak pg potong rambut bla bla
aku........... :ok..xpe je..bla bla


aku pown meneruskan tido(xd mud nak g mandi)
da siap mandi..xd pulak mud nak bwat assignment fluid power nih..
main FB jap..xd mud jgk
test2 lidah ngn bahasa german jap..malas..malas..
adusssSS..knp nih!!!(aku terasa hati ke?? sbb xpat g Sogo ngn cik alien)
*arrghh..ada aku kesah..eh..ada dia kesah(sbb dia xtaw kondisi aku skang.haha)*

aku rasa nak keluar sgt nih..aku mmg suka kuar sorg bila tgh sdeh nih(tanda protes)..aku msg kakak aku kat gombak..tp dia xpat kuar sbb ujan..plus tunang dia keje..kakak aku mana reti nek komuter ke benda2 alah ni..huh..tp terkantoi plak ngn cik alien yg aku nak kuar

aku.............:abg sakri kerje eh?xpe ah..aku saja je ajak ko keluar.nati len kali la kowt..
(msg yg supposed be dihantr ke kakak aku)
cik alien.....:awak nak keluar ke?(cik alien pulak yg reply)
aku.............:eh, xjadi..laa sori2x..tersilap msg..silap hntr
cik alien.....: nak ikut
aku.............:sy kuar ngn kak umi nak ikut..sy keluar sorang xnk ikut pulak.
cik alien.....:sy ingt awak keluar sorang.

sedih jek..mls aku..biar la..malas nak serabutkan otak cik alien dgn emo aku..layan je ah
aku pown layan jiwang jap..tangkap leleh jgk..(.bazir jek air mata leleh sorg2x)
smpai tertido..ceett..$*#@ betol..agrghh..



cik alien plak msg.......'awak tido ke?rehat ya'
aku balas plak.............'xd wat pe pown..xtido pown'
cik alien menaip lg......'owh..saya ingtkn awk tido..xbalas msg pun'

arghhh..sambong tido..(haha!!emo punya gelak)
tgk fon still xd msg..cik alien da pg nilai ngn kakak dia..da pkol 7
smpai skang ni,cik alien still xtaw aku terasa hati ngn dia..haha..padan muka aku
2 la sedih sorang2 xd mknanya..malas ah nak gtaw
mcm xd motif je aku nak gtaw dia..bukan cik alien buat salah ngn aku
aku jek ter EMO lebih..(da kena sembur ngn gas pemedih mata kat sogo kowt smlm..haha!!)
aku xtaw la apa kesudahannya..sbb fon aku pown tgh OFF sekarang~

*mati aku kalau cik alien baca entry aku esok2x..kena ceramah lagi aku..(sedia tadah telinga)*


p/s:BREATH by Taylor Swift..aku xtaw nape aku letak tajuk entry aku mcm 2..haha!!

2 suara hati:

tia said...

kesian orang tu, tak memasal kau panggil dia cik aelien

nabila saat said...

haha..!!xpe dia da bese..
mati ah kena tarik hidung kalo dia taw..haha!!

Blog Widget by LinkWithin