::..a walk to remember..::

:.konco-konco peminat cik lebah.:

Iklan Best..!!

Wednesday, September 30, 2009

raya oo000 raya

well..windu sama beta punya blog..da lama xmengupdate..sibuk beraya..huhu akhirnya beta pulang ke sarang beta di UKM..haha!! welcome home babe~
**
yess!!akhirnya lampu meja beta kembali menyinarkan sinar lembayungnya**

belum sempat nak update blog..sibuk ngn Runge Kutta,Heun pnya problem.Si Adam-Moultan ngn kembar dia si Bashforth pown sebok jgk..!!!terpaksa aku selesaikan hal mereka sebelum Prof Kamal tolak markah aku..hehe...=p Back to the line..

hari raya AIDIL fitri kat negeri aku..biasalah xsemeriah di Johor.. raya pertama biasalah.. SEMBAHYANG RAYA+SESI BERMAAFAN+BERFOTOGRAFI+PEGI UMAH NENEK..

raya ke2..tunggu sedara2 datang beraya..
sama gak ngn raya ke3..

raya ke4
barulah beta dapat keluar dari kepompong..pegi open house umah sedare2 plak raya ke5 beta sudah melebarkan sayap pergi beraya umah kwn2..haha!!raya sakan..
raya ke6
pown beta beraya lagi.ni sebab kawan beta telah selamat bertunang pada hari tersebut..alhamdulillah

**beta termangu sambil memikirkan diri yg ingin berkahwen(gatal..gatal..)tp perlu menghabiskan study and kerja dulu..nak ada duit sendiri.barulah my future king xsusah..ngeh3x**

iklan sebentar..hehe ni beta attachkan gambar raya..
sepanjang seminggu beta beraya..hehe~







4 suara hati:

nosebleeding said...

selamat hari raya bee~ minta maaf zahir. batin kira kosong kan? tiba jah.. hahha

nabila saat said...

kosong xleh kira la..haha!!!
maaf je ker??
duit rayer mane??

nosebleeding said...

woih.
duit raya kira ikut sapa tua kena bagi ah. aku muda kot....

nabila saat said...

ceettt..muda la sgt..
org tua ah bg yg muda..
nak duit lebih mintak ngn lagi tua
mintak ngn atok acid..haha!!!

Blog Widget by LinkWithin