::..a walk to remember..::

:.konco-konco peminat cik lebah.:

Iklan Best..!!

Tuesday, October 26, 2010

1st Lucky Draw by Atie Aizam

Syarat2 nye senang jer..

1. Anda mesti seorang blogger

2. Anda mesti merupakan follower atieaizam.blogspot.com

3. Anda mesti mempunyai alamat di Malaysia

4. Buat entry bertajuk: 1st Lucky Draw by Atie Aizam

5. Mesti letak banner 1st Lucky Draw tu yer kat entry anda
dan linkkan ke blog ni

6. Kat sidebar pun, jgn lupa letak banner ni dan perlu linkkan juga

7. Tinggalkan link entry anda di komen box entry ini saje

8. Tag sorang kawan anda atau lebih terpulang pada anda
now nak tag CheqppJoy


Tarikh Tutup: 30 November 2010



laptop accessories
ada 10 brg dlm box ni termasuk mouse,
cable lock dan sebagainye.. :)

jOM pakai join belako!!




7 suara hati:

atie aizam said...

salam nabila.. atie dtg ni.. ok syarat semua lulus..

moga berjaya k.. dtg2 la selalu blog atie sbb mungkin ada hadiah2 sampingan yang lain..

nabila saat said...

waaahh..orite..
hehe

E.d.Y said...

good luck...:)

nabila saat said...

to edY::
thnx!!hehe..nak menang nih

Rash said...

gOOd Luck nabila =))

ciK LyndaWawa igUana said...

good luck..=)

nabila saat said...

rash+ cik iguana::
thnx~waahh..hrp2 mng
rmai yg wish gud luk nih

Blog Widget by LinkWithin