::..a walk to remember..::

:.konco-konco peminat cik lebah.:

Iklan Best..!!

Thursday, December 16, 2010

panggilan jamal bakar semangat ergo

keyword:: Ergonomi, Dr Baba, Sinar FM, JJ

Yepp...my last entry before going home tomorrow nite..yeah!!..nak review kenangan terindah pada malam sebelum exam Ergonomik..Like u olls eager to noe..lalala~

Dalam ketensionan bersengkang mata membaca subjek kegemaran ramai bagi pelajar Manufac Engine iaitu Ergonomi Pembuatan..time tu aku tgh baca pasal cara,method,design yang terbaik dalam men'design' kerusi untuk para pekerja dikilang dengan gigihnya..baru aku tahu betapa pentingnya subjek ni..i salute u lah DR Baba..sebab ajar subjek yg sangat memberi manfaat ni..

Nak dijadikan cerita, sebab aku ni dah lama tinggal benda2 yg berkait dengan biologi ni, jadi otak aku dah bengap ckit nak terima subjek Ergonomi..Sacrum,Lumbar, Cocyx,Retina,Aurical yang dah lama aku xjmpa dorang.Da lama hilang dalam harddisc aku yg dah auto-delete sejak ambik Engineering nih..aishh..

Choopp..!!choopPP!!sapa Jamal yang diura-urakan di awal cerita..yang jadi pembakar semangat aku..haha..Aku memang admire suara dia..OMG!!dari suara dia aku tahu dia mcmana. Kind-hearted, romantikus, pndai pujuk..yeekk!! dia buka BF i..titik!!Ok..Ok..now aku akan reveal secara rasminya siapakh dia..jeng,jeng,jeng..DRUMROLL..!!!




Jamal Jamaluddin (JJ)
once again another lelaki tua yang i suka..haha!!gelak evil


Memang feberet aku dengar sinar mlm2 layan Cetusan Hati dan Dedikasi..termasuklah waktu nak exam..no exceptional..best dengar ucapan org yg jiwang2x..lagi2 suara jamal.aww..leleh aku.nak dijadikan cerita aku saja la msg JJ nak bgtahu aku tgh study Ergo dengan gigih dan doakan semoga DR Baba memurahkan markah..amin.

Last2 si JJ sayang ni call aku..Arrgghh!!!freaking~ aku dh agak..nak menyamar la konon..gotcha..Borak2 dgn dia..dia tnya mcm2..aku dah terbangan di awangan tanpa kepakan bila dapat cakap dengan JJ..last part dapat buat dedikasi, aku wish kawan2 aku buat yg terbaik exam esok [cliche']..xlupa untuk Dr Baba agar murah rezeki dan murah markah.
Sinar FM..YEAH!!!!!!!!

Maybe, sebab tu kot aku dapat jawab dengan penuh semangat time exam esoknya..haha!!
chow~



p/s: semangat kental untuk pulang esok sebab dapat jumpa Tuan Muda Inderapura walaupun sekejap.Dont u get it hon??maybe not..sob3x..heartbroken

2 suara hati:

tenangsudey said...

eh ape tu.. macam menarik je.. kat mane beli?

nabila saat said...

tenangsudey::
kat ayer itam..alat urut kaki kot..
ke apa bnda yg ko tnya?

Blog Widget by LinkWithin