::..a walk to remember..::

:.konco-konco peminat cik lebah.:

Iklan Best..!!

Sunday, May 1, 2011

Mr Bean menyerang..!!!




Filem Johnny English Reborn, yang menampilkan Rowan Atkinson kembali mengegarkan dunia spy dengan lawak-lawak splastiknya. Rowan Atkinson ialah Mr. Bean. Ya, dah kenal kan?

Plot cerita spy-komedi ini mengambil kira perjalanan kareer Johnny English yang telah jatuh menjunam. 5 tahun dahulu, dia telah dihantar ke Mozambique untuk sebuah misi, dan ia gagal. Sejak itu, dia telah hidup di sebuah gua berhampiran Tibet, menyembunyikan diri kerana malu & menyesal ekoran kegagalan misi tersebut.





Filem ini bermula dengan watak Johnny English yang tidak berkeyakinan. Dia kemudiannya telah ditemui oleh ketua sami dan dilatih menjalani skil-skil kungfu, sehingga satu hari dia diberi peluang semula oleh British Intelligene Service.


MI7, memanggil dia kembali ke London untuk misi terbaru, dimana terdapatnya negara Asia Tenggara yang mula membina senjata nuklear. dan tugas Johnny English adalah untuk memastikan negara China berada di pihak mereka.Dan, Johnny English ditugaskan untuk merangka plot pembunuhan yang melibatkan orang atasan negara China.


credit to Oh BUlan untuk review movie nih
tak sabar nak tgk..!!

8 suara hati:

SHM said...

mr. bean pgg watak serius? mcm menarik..

nabila saat said...

menarik..tgk trailer dia pn kelakar..haha

syameem said...

xde serius sgt la
klu dh mr bean knfm nnt lawak pnye

KAMIHIDUP said...

menarik. :)

nabila saat said...

syameem::tu la pasal..kalau dah mr bean..xd serius mana..haha

nabila saat said...

kamihidup::
menarik..!!jom kita nantikan

Zura said...

alamak rase nk tgklah..sure kelakau..hehe

nabila saat said...

zura::
tu la zura..xsabar nak tngok

Blog Widget by LinkWithin