::..a walk to remember..::

:.konco-konco peminat cik lebah.:

Iklan Best..!!

Wednesday, May 18, 2011

aku rasa bagus?memang aku bagus..!!hahaha~

Apa kamu rasa bila sedang bercuti tanpa pikir assignment?

Apa kamu rasa bila sedang bercuti tanpa pikir projek berlambak?

Apa kamu rasa bila sedang bercuti tanpa pikir nak siapkan thesis?

Apa kamu rasa bila sedang bercuti tanpa pikir kerja kat opis?

Ini yang aku rasa

I FEEL GOOD..!!!!!

Tido yang sangat best

Rehat dengan gembiranya

Main dengan adik2x..lembu kerbau kat kampong

Sambil menanti untuk mula kerja next week..

lagi2 kawan2 aku masih ada program di kampus

apa yang aku rasa sekarang ni??

I FEEL GOOD..!!!!!




12 suara hati:

SHM said...

mmg feeling good habis . tambah2 klu da lme tak merasa blk kg kan ^_^

nabila saat said...

haha..betol2x

KAMIHIDUP said...

kalau dah dapat macam tu memang feel good. :)

umie said...

yo la tu..:-p

nabila saat said...

kami hidup::
memang baguss..!!!

nabila saat said...

kak umi::
haha..jeles nge aku lah tuh

Anonymous said...

ini hzrh. hahah eleehhh bie nxt week kau keje kitorg masih kanak2 boleh blk kolej dan online (sambil cari kerja).huhu nangis resah xdpt kerja lagi. bie rindu kau!

FaiE said...

kalau mcm 2 mmg seronok abes larh .
sape yg xsuke klw ' feel go0d ' je . .

bunga said...

bunga pun...hhaa

Elle Elyssa said...

comelnya kucing ni. (terus gomol kucing)

nabila saat said...

hazirah::
alaaa...weih..nanti korang da hbis 3p..
sempat je nk jumpa bie..ko pon nanti sebelum hbis 3p mesti dah dapat keje

kat KL je pon..bukan jauh

rindu kau jugak..!!!

nabila saat said...

faie::
best2x..hehe


bunga::
bunga pun sama??


elle::
hehe..kucing ni tgh feel good.hheee

Blog Widget by LinkWithin