::..a walk to remember..::

:.konco-konco peminat cik lebah.:

Iklan Best..!!

Monday, May 23, 2011

Miss Nadya Buat Giveaway Kali Pertama




Sempena giveaway yang dibuat oleh cik Nadya ni
dia nak aku story sikit la pasal kenangan birthday aku
aku ni ingat-ingat lupa la semuanya
tapi yang paling aku ingat 1st time celeb birthday kat UKM
masa tu tahun satu..kawan2 pun baru kenal
tapi x sangka sudi smbut harijadi aku..
SURPRISE PARTY pulak tuh

rumate aku ni ganas orangnya, Safura
dia suka main PSP, baca manga,main game
kiteorg punya golie untuk futsal..mantap..!!!
xsangka dia belikan aku cardigan merah
suweet..terharu..
betul2 fit dgn badan aku.
sampai skang aku guna


dan 2 orang jiran aku, Dayu dan As
pun sama bersekongkol subahat
pandai dorg berlakon depan aku..hampeh betol
dorang belikan aku kek
santek bangat..siap ada lebah lagi
maklumlah untuk BEE aka CIK LEBAH
lebih kurang mcm kek kat bawah ni..





tu lah kot kenangan paling best
bayangkan..kita baru kenal..
ingt nak celeb sorg2..sekali dapat sambut dgn kawan2 baru
missh 'em all..


2 suara hati:

miss nadya said...

list nama kat sini...dan nad buat random pada 25 may 2011 pukul 12 tengahhari..

List Untuk Giveaway Dari Miss Nadya

lupa pulak nak ucapkan terima kasih sebab sudi join dan dapat berkenalan..:)

nabila saat said...

thnx miss nadya

Blog Widget by LinkWithin