::..a walk to remember..::

:.konco-konco peminat cik lebah.:

Iklan Best..!!

Tuesday, June 7, 2011

boleh tuju lagu??

Dear Readers..

Haku ada masalah besar sekarang nih..Haku kena buat perfomance untuk monthly gathering untuk department..so, kiteorg dah decide nak buat tarian rather than acting/singing. but the big problem is kiteorg xdak lagu..


Korang taw tak lagu hape ye yg best untuk dance performance ??
Haku ada la sikit2 pilihan::
  • Hoedown Throwdown- Hannah Montana



  • Run Devil Run - Girls Generation


Ke korang ada suggestion lain??please..please..
ke aku patut nyanyi lagu Menuju Puncak AF je..??amacam??

9 suara hati:

Irma A.Wahid said...

suke SNSD ea? =))

KAMIHIDUP said...

buat lagu jambu je. :)

nabila saat said...

irma::
suka gak la

nabila saat said...

kamihidup::
x;eh lgu jmbu..nnti jepun x paham

Umedia Network said...

like this entry...huhu... :)

bunga said...

hahahah...

missina said...

wat bollywood macam kami,,;-)takpun tradisional ker,,,neway nice blog,,follow here,,

nabila saat said...

umedia::
like bnyk2 ye

nabila saat said...

bunga::hhehe..bunga ni

missina::
bollywood??hm..ada lelaki rmai..
tengss

Blog Widget by LinkWithin