::..a walk to remember..::

:.konco-konco peminat cik lebah.:

Iklan Best..!!

Thursday, June 23, 2011

ole' pocketful best..!!


Aku baru je try Ole' Pocketful kat KFC ni..
aku rasa ni latest menu kot..
ntah la..da lama xg KFC..haha..


best la..sebab ada chacoas kat dlm tu
best jugak sebab rasa rempah yang umpphh
tapi pedas..so aku kureng suka..hehe


aku xde la keliuq sangat nak beli kete mini tuh
tapi kalau korang nak beli je lah
add 5 hinggit 5puloh den jaaahhh


ok la nyah..mak chow dulu nok..!!

5 suara hati:

farhana said...

Yes...new menu..
Ahem..produk KFC, jarang yg mengecewakan =) =)

mzhany said...

nabila, hany pun tergoda dgn pocketful ni, tapi sampai skrg xsempat lg nk memuaskan napsu mkn nih...

lia AKA milo said...

ngee..lia x pernah rasa,
biasanya iklan je nampak sedap, bila beli hampeh..

241dsign said...

mcm sedap..klu kene time buka bende x sedap pun jadi sedap :) hehehe

KAMIHIDUP said...

KAMI kembali, hiyargh! Selamat hari raya, maaf zahir dan batin dari KAMI. :)

Blog Widget by LinkWithin