::..a walk to remember..::

:.konco-konco peminat cik lebah.:

Iklan Best..!!

Monday, March 8, 2010

uu..laaa..laaa


ni semuaUKM punya pasal..penyelenggaraan letrix la pulak
dengan aku tengah kelam kabut busy siapkan projek bertimbun mcm surat khabar lama
presentation lagi..adoiiyaaaa habibi tulun tulun..sutun..
sigh*


kenapa semua org tinggalkan aku bila aku memerlukan mereka mereka semua..!!
apakah mereka mereka tidak kasih dan sayangkan aku lagi??
credit lah aku bagi kat asma mohd amran yg sudi temankan aku g mid..lepak2
dari peluh betina menitik tap tap..baik g tgk Alice in Wonderland
dari thn lps aku aim cite ni..


xd plak cite ni kat Alamanda..bukan main gigih aku pergi midvalley
excited..yeebbaaa..yeebbaa
smpai pkul 10 pagi..tiket Alice pkul 6.30pm dah sold out..(*&^$%
alamak..!!!
cite ALAMAK tak de dik kat cni..(kurang asam punya kakak kaunter..naseb chomel)
tgk la Valentines Day



sementara tunggu cik izlaini hashim dtg bilik aku nih
meh lah aku review ckit pasal muvee Valentines Day



punca yang syok giler!!
---sebab rmai pelakon best2x
---ada pelakon fave aku yg belakon cite Wild Child tu, emma roberts
---franklin yg chumel bg bunga kat cikgu untk jd valentine dia
---ahli sukan terkenal yg perlukan family tp dia gay.so??
---perempuan yg lebih pentingkan kerjaya wlaupn dipinang oleh pakwe
---pasangan veteren cinta hingga hujung nyawa

punca yang tak syok giler!!
---taylor swift xsesuwai bw watak gedikzzz..euuwww
---rasa mcm nak buat grup kat facebook yg "I hate Taylor Swift bawa watak gedikz"


actually cite dia sweet giler
(aihh..da 3kali keluar perkataan giler.lagi 37kali aku memang ****)
wlupn ada yg scence *^&^$ ckit2 la..
tp kenapa aku tengok cite tu smpai nanges basah lencun mcm tengok cite ibu mertuaku..
motif??tak ada motif
aku pun xfaham
org sebelah lagi la tak faham
dok berdehem je..ahammm...sori ya..
perasaan tak boleh nak kawal..
air mata aku..suka hati aku lah..ada aku curik kau punya..!!
sebok je~

okie lass..aku nak smbung buat layout kilang yang tak siap lagi nih
da la perut da keluarkan irama rock rolla..uuuu la la..
sebab tu lah aku letak tajuk entri aku uu.laa..laaa..
sigh*sigh*
chao chin cheeeee!!!!
jumpa lagi~

p/s:esok jumpa chin chee yap kat kelas..!!motif??tak de motif..

daaa~~~~

6 suara hati:

Rash said...

huhuhu~
sgt feeling bule nangis kt panggung..
rash xsempat nk tgk both movies ni lg.. sgt suke love story =)

Pinky Angel said...

my junior.. akak dulu budak kejut UKM. hehe

dhiyaiman said...

cite tu mmg sgt best...sgt sweet...appreciate what u have...syg n terima org seadanya...kan bie??^_^

nabila saat said...

rash::
cite tu sweet sgt

pinky angel::
yeke??
waaahhh...selamat brkenlan

asma::
ye..betol betol..

areepo said...

len kali nak tgk wayang yg hot2...beli tiket awal2...beli on9...

nabila saat said...

areepo::
xmerancang
bz..paham2 je ler..

Blog Widget by LinkWithin