::..a walk to remember..::

:.konco-konco peminat cik lebah.:

Iklan Best..!!

Saturday, December 25, 2010

beruk band!!!







Dear Readers,
Aku tengah jiwa kacau sekarang.Nak beli broadband kat rumah.Tapi tak tahu mana choice yang paling bagus dari segi harga dan penggunaan. Rumah aku ni line xberapa clear. X kiralah line biru ke,merah ke,kuning ke. Jadi broadband cap apa yang paling bgs..

Any suggestions?

15 suara hati:

Miss D said...

hai. sy suggest celcom broadband. ngeeee.

fiki wiki said...

digi and maxis so far both sucks. celcom pun ada mood dia gak. why don't u just try out streamyx? so far my line is perfect!!

KizZ said...

Aah..betul cakap fiki wiki tuh..
cuba try stremyx...rasanya streamyx pun dah kuarkan bb

mzhany said...

ummm tgk kawasan tu apa yg kuat signalnye...mcm area akak maxis n digi je ok. celcom mcm sibut...

zino said...

yg penting ada coverage ke dari mana man kaler broadband tu.. kalau semua tak klear, kaler apa pun sama je nanti hehe

nabila saat said...

steamyx eh??mcm ok jgk..p1 wii maxx??

Redbloodsnow said...

mcm zie..z gune BB celcom...BB nih ikut kawasan umah kita taw. if x kat pusat bandar of berjauhan dr menara signal...mmg lembap giler line dia. example my house area kan, line dia slow giler coz jauh dr menara signal :( but when Zie online kat town area...perghh! laju giler weh. cam ala² streamyx

so...braodband nih mmg depends on line kat house area kta. better nabila try satu². pinjam kawan punyer skejap. which one yg paling better...itu lah yg nabila rembat ea.

but make sure nadia try online utk test for 30 minit. sbb if test utk few minit je...mmg line laju coz few minit time baru connect mmg laju...

nabila saat said...

red blood::
thnx a lot..2 la..nk try pinjm P1 Wii Max dgn maxis kawan..nnti bleh survey2x..dgn harga sekali..

tapi kalau guna Unifi mmg laju giler babas..ni

ciK LyndaWawa igUana said...

oo..beruk banda saya lemban dooo

nub said...

haha. beruk sungguh.pukoi2 dia sket.haha

Affan Ruslan said...

taktau lah, tapi pernah guna emak punya broadband. cepat betul habis.

tapi nak ambil broadband kena tgk coverage gak, mungkin sstgh tempat tu coverage untuk maxis atau celcom slow. hehe


jom join http://fyzals-territory.blogspot.com/2010/12/yang-termanis-dan-terpahit.html

nabila saat said...

da beli dah..maxis 68..
celcom mmg xd line..tp maxis pn slow

Acid said...

aiseh. lambat lak nk rekomen kat mk cik!

Khatijah Hamid said...

streamyx is the best :)

mohd azhar said...

pakai jaring ukm sudah laa..hahaha

Blog Widget by LinkWithin