::..a walk to remember..::

:.konco-konco peminat cik lebah.:

Iklan Best..!!

Wednesday, March 30, 2011

Contest Entry Paling Best by Nurul Lalala



Olla guys~ Haha..aku dah join kontest lagik.. by kawan aku yang tomey2x ni..Cik Nurul Lalala..jgn tnya aku kenapa nama dia Lalala..hehe

Cik Lalala..bie dah memenuhi syarat ye.For those yg nak join..ni syarat dia:

1- Digalakkan follow untuk memudahkan pengumuman pemenang nanti.

2- Letak header contest di atas dan link blog ni.

3- Buat entry bertajuk Contest Entry Paling Best by Nurul Lalala and copy paste entry paling best yg pernah korang buat sepanjang korang berblogging ni.

Entry paling best by Belog Cik Lebah..sila klik sini..!!



4- Tag sekurang-kurang sorang blogger lain untuk join contest ni.



5- Linkkan entry tersebut pada ruangan komen di bawah.


Hanya seorang pemenng akan dipilih tapi kalo ada bajet lebih, mungkin lebih dari sorang pemenang akan diumumkan. Hadiah: MISTERI [tapi janganlah berharap dapat i-phone 4 ke ipad ke kan..hehe]






Tarikh tutup contest: 1 APRIL 2011.






p/s: entry ni aku buat dengan sepenuh hati demi berkongsi tips2x nak carik kerja..

maklumlah dah final year..

hepi thesis day..

4 suara hati:

aleen aiden said...

sedang mengusahakan thesis kah?wuuu,jeles2.gudlak ye! ^_^

nabila saat said...

yep..tersangat seteress..!!tp still boleh lepak2..update belog..hehe

fatien ! said...

waa, gud luck :)

nabila saat said...

hehe..fatien join la jgk

Blog Widget by LinkWithin